Motrio

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk. Še najbolj pa privlači ugodnejša cena.

Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno. Z otvoritvijo servisne delavnice Motrio Triglav Avtoservis, d.o.o., v Ljubljani na Verovškovi ulici 60b, pridobiva Motrio neodvisno servisno mesto še v glavnem mestu Slovenije.

Motrio s posluhom za lastnike starejših vozil

Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju čim cenejšega vzdrževanja pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaščenih delavnicam. Da bi jim ob nižji ceni nadomestnih delov zagotovili zanesljivost in kakovost, je Renault pred 16 leti lastnikom vozil, starejših od štirih let, začel ponujati nadomestne dele Motrio. Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaščenih servisih Renault  že lahko izbrali nadomestne dele Motrio.

Veliko lastnikov po preteku garancije svoje vozilo preneha servisirati pri pooblaščenem serviserju, saj tako prihranijo kar nekaj denarja. Hkrati s tem tvegajo slabšo kakovost opravljenih storitev, negotovost pri vprašanju kakovosti vgrajenih delov in uporabljenega materiala.

Rešitev za to je Motrio servis, ki nudi rezervne dele in potrošni material za vse tipe vozil, natančneje za 12 znamk in za 154 različnih modelov vozil. Namenjen je predvsem vozilom, starejšim od štirih let. Tu dileme ni. Kakovost delov se lahko primerja z originalnimi, hkrati pa so vsaj za petino bolj ugodni. Na vse nadomestne dele velja tudi 12-mesečno jamstvo.

Certifikat za opravljanje Motrio servisa podeljujejo le usposobljenim mojstrom, ki morajo slediti predpisanim standardom. Ena od pooblaščenih delavnic je tako tudi naša v Motrio Triglav avtoservisu. Vabljeni k obisku delavnice Motrio Triglav avtoservis. Z otvoritvijo servisne delavnice Motrio Triglav Avtoservis, v Ljubljani je mreža  samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio dobila svojega novega predstavnika. In to še zdaleč ne zadnjega.

Servisna delavnica Motrio Triglav Avtoservis, d.o.o., sodi med največje Motrio delavnice v Sloveniji. »V naši družbi je vseskozi zaposlenih okoli 30 sodelavcev. V skupaj 1.300 kvadratnih metrov velikih prostorih strankam nudimo celovito storitev, od rednega vzdrževanja in servisiranja vozil pa vse do zahtevnih kleparskih in ličarskih del. Z vključitvijo v sistem Motrio bomo strankam za vzdrževanje in servisiranje njihovih vozil lahko ponudili kakovostne nadomestne dele te priznane globalne znamke, obenem pa jih razveselili z ugodnimi cenami, značilnimi za izdelke Motrio« je ob otvoritvi servisa povedal direktor družbe Triglav Avtoservis, d.o.o., gospod Edvard Zabukovnik.